Száraz kakaós kalácsot hogyan lehet frissé "varázsolni"?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 09:18
3/7 anonim válasza:
Szeletenként tedd a kenyérpirítóba! Isteni ahogy utána a vaj vagy lekvár megolvad rajta... Vigyázz, a cukortartalom miatt könnyebben megég, mint egy szelet kenyér...!
De ha sok kalácsod van, csinálj inkább máglyarakást belőle!
(A mikrozást jobb hanyagolni, könnyen taplóvá válik, az a száraznál is rosszabb....)
4/7 anonim válasza:
Máglyarakásnak a legjobb. Pár alma, pár tojás és egy isteni ebéd lehet belőle, előtte egy könnyű levessel.
Vagy tovább szárítod és ledarálod édes morzsának, amiből darált keksz helyett csinálhatsz pl kókuszgolyót és hasonló sütiket.
5/7 anonim válasza:
Vizezd be egy kicsit és tedd be a sütőbe pár percre.
6/7 anonim válasza:
5-ösnek igaza van, ha nem akarod másként felhasználni, mint ahogy itt javasolták többen. De ha ezt a módszert választod, akkor el is kell fogyasztani, mert visszakeményedik pár óra alatt. Amúgy tényleg finom friss lesz újra, mint a kenyér is pl.
7/7 anonim válasza:
Én beleaprítom tejbe és úgy kanalazom, mint kislány koromban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!