Edényvásárlás előtt állok. Rozsdamentes vagy Ema-Lion zománcozott (bonyhádi) edényeket ajánlanátok?
Vagy inkább valami mást?
Köszi!
Pár előny: minden tűzhelytípusnál használható. Akár a sütőbe is beteheted, mert nincs műanyag alkatrésze.
Nem túl nehéz, mégis elég vastag falú ahhoz, hogy ne hűljön benne ki túl hamar az étel. Étel odaégetése nekem ebben is és rozsdamentesben is sikerült. Ilyen esetben a zománcozottat nyugodtan súrolhatod a drót dörzsivel, teflont azonban tönkretenné.
Ár-érték arányban inkább olcsóbbnak számít, de vásárláskor is ügyelni kell rá, hogy ne legyen sérült a zománc.
Mivel zománcozott, főzhetsz benne teát (Állítólag a gyógyteának nem tesz jót a fém edény.)
Lehet, hogy a klasszikus kívül piros változat retro kinézetű, de szerintem sokkal hangulatosabb egy ilyen fazékból merni a levest, mint egy rozsdamentes fémszínűből. Valahogy szívet melengető.
Nem tudom, ez számít-e, de magyar termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!