Lehet zománcozott edényben tejet forralni? Attol félek hogy ilyen edényben le fog égni. Eddig nem mertem tejforralásra ilyen edényt használni.
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 20:51
1/7 anonim válasza:
Nem fog leégni, de ha az edény belső falán esetleg lement a zománc, akkor van rá esély.
2/7 anonim válasza:
Előtte öblítsd át hideg vízzel az edényt.
3/7 anonim válasza:
Régen nem is volt más edény, csak zománcos, és tejet is abban forraltak. Csak abban az edényben nem főztek mást, mindig csak tejes ételhez használták. Igaz, ma is van egy rendes háztartásban külön edény a tejnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a segitséget.Tej forralására vettem de nem voltam benne biztos hogy jo lesz.Természetesen csak arra akarom használni.
2015. márc. 7. 21:21
5/7 anonim válasza:
Én is mindig kiöblítem előtte hideg vízzel, van egy külön zománcos lábosom direkt tej forralásra és tejes ételek elkészítéséhez.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat.Igen igy tettem ahogy javasoltátok.Nem bántam meg hogy rátok hallgattam.Köszönöm még egyszer mindenkinek a segitséget.
2015. márc. 12. 10:15
7/7 anonim válasza:
Egy régi trükk alkalmazásával nem fog odaégni: egy nagyobb lábasba vizet teszünk és abba süllyesztjük bele a tejes edényt. A pudingot, stb is lehet így égés nélkül főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!