Milyen tepsit vegyek a sütőbe, főleg húsoknak? Zománcozott, vas, teflonos?
Figyelt kérdés
Melyik fajta a legjobb?2011. máj. 29. 09:33
1/4 anonim válasza:
Igazából mindegy. A teflonosat nem ajánlom, mert nem tudsz benne vágni. A többi meg ugyanolyan, csak máshogy néz ki. Én személy szerint az inox edényeket és tepsiket pártolom, de ennek pusztán eszétikai oka van, ugyanúgy lehet sütni egy zománcozottban is, és a takarítása is ugyanúgy megoldható.
2/4 anonim válasza:
Vas vagy a zománcozott igazából mindegy, teflonos az szerintem is gázos lehet rossz minőségűt vettem vagy én voltam a béna de én 1. használat után kidobtam a szemétbe.
3/4 anonim válasza:
Nekem van teflon is, a drágább fajtából, meg inox. Mindkettőt szeretem, jó minőségűek. Vágni amúgy sem szoktam bennük, mert a sütit csak óvatosan szeletelem sütőpapír van alatta, a húst meg kiveszem deszkára.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tapasztalatokat! Így már könnyebb a döntés. :)
2011. máj. 29. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!