Steak-et gránitos serpenyőben, teflonos vastag palacsintasütőben vagy pedig zománcozott öntöttvas serpenyőben érdemes sütni?
Figyelt kérdés
Az öntöttvas serpenyő új szerzemény,Tesco-s GoCook,viszont féltem egy kicsit a zománcbevonatot,hogy a nagy hevítés és a kevés zsiradékon sütés nem tesz kárt benne?2019. ápr. 16. 22:45
1/1 anonim válasza:
Én a a Gránitost választanám. Az hevíthető a legjobban és szerintem erre a feladatra a legalkalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!