A hájas kiflinek való, élesztős, hájjal háromszor bekent és annyiszor hajtogatott tésztát be tehetem-e a mélyhütőbe nyersen, majd máskor akarom megsütni?
Figyelt kérdés
#hájaskifli
2019. ápr. 24. 14:16
2/4 anonim válasza:
Természetesen igen. Amire figyelj, hogy akkora adagokat csomagolj egybe, amennyit egyszerre felhasználsz, másrészt a háj kb 3-4 hónap alatt a fagyasztóban is elkezd avasodni, elötte süsd meg.
3/4 anonim válasza:
Érdekes, az én hájasomhoz nem kell élesztő.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudok élesztő nélkül is hájast sütni, de a kelt tésztás nekünk sokkal jobb. MINDENKINEK köszönöm a kommenteket.
2019. máj. 3. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!