Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért folyik? :/ túrótorta!

Mért folyik? :/ túrótorta!

Figyelt kérdés
Megcsináltam, mindent beleraktam, amit írt a recept és olyan folyékony lett hogy az hihetetlen. beleöntöttem azért a tortaformába de sztem ebből nem lesz semmi:( mit ronthattam el? (sütés nélküli torta)
2010. júl. 5. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kis zselatinnal átkeverni.
2010. júl. 5. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha vársz vele egy kicsit, akkor még ehetővé válhat, ha a zselatin megköt. De az is lehet, hogy kevés zselatint raktál bele (vagy teljesen kihagytad?)
2010. júl. 5. 18:16
 3/7 A kérdező kommentje:
1 egész étkezési zselatin van benne. szóval nem értem. de ha most átkeverem zselatinnal (mármint csak a porral) akkor még lehet vmi jóra számitani?
2010. júl. 5. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem el nem rontod vele. Csak alaposan keverd el.
2010. júl. 5. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat. megpróbálok vmit...
2010. júl. 5. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a túróba szoktam tenni egy kis búzadarát(grízt). Az egy kicsit megköti, és nem érezni rajta. (Csak módjával, épp hogy jó legyen az állag.)
2010. júl. 5. 18:23
 7/7 A kérdező kommentje:
azt hiszem jó lesz. :) nagyon örülök neki.
2010. júl. 5. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!