Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl kemény, beszáradt volt a...

Túl kemény, beszáradt volt a sonka, hatórányi főzés után is szálkás maradt. Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 22. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sonkakrémet
2019. ápr. 22. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Addig jó, míg lehet látni a szálát :DDD amúgy igen, sonkakrémet, vagy felaprítod kisebb darabokra (valahogy) és úgy próbálod főzni, esetleg valami alá pirítod egy kicsit...
2019. ápr. 22. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötletek maradék sonka felhasználására.

[link]

2019. ápr. 24. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Még egy pár recept:

[link]

2019. ápr. 24. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!