Sonkatekercsbe melyik krém jobb?
Amikor lusta vagyok, remuládot teszek bele.
Vagy: Vajkrém-torma-majonéz-só-bors összekeverve.
Esetleg főtt tojássárgája-majonéz-mustár-só-bors.
Én így húsvét tájékán tormakrémet teszek bele.
Na meg néha máskor is, de ilyenkor főleg.:)
4-es vagyok és bocs", de figyelmetlen voltam!
Amit én teszek bele, az is főzős.
Én nem csináltam még krémsajtból sose, szerintem abszolut túróból kell csinálni ha a "klasszik" ízt keresed.
25 dkg tehéntúró szitán átpaszírozva, összekeverve 70 g majonézes tormával (szerintem a legjobb a tejszínes torma, üveges, bolti). Nosalty szerint 30 dkg gépsonkához való ez az arány. Én érzésre szoktam.
Ahogy én szoktam, nem a klasszikus, de mi így szeretjük.
2 tomlos sajt, torma (mennyiség attól függ, mennyire szeretitek a torna ízt, illetve mennyire erős a torma) fel reszelt alma (ez is változhat ízlés szerint). Ezt keverem össze és ezzel töltöm a tekercseket. Lehet bele fozni zselatin, hogy szilárdabb legyen a krem, én nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!