1/26 anonim válasza:
Pálinkát főznék legszívesebben :-)
2/26 anonim válasza:
Van tegnapról húsleves, ma csinàlok másodiknak lecsós sertészeletet.
Van itthon fejessalàta, lànyom is szereti, pàrom is, így nincs gond.
3/26 anonim válasza:
Férjem szülinapja van és estére ér haza ,majd így a kedvencét készítem lassan sült borsos marhaszegy. Tegnap megcsináltam a kedvenc tortáját.Mojito torta
5/26 anonim válasza:
Én rakott zöldbabot csináltam mára.
6/26 anonim válasza:
Szerintem Carbonara spagetti lesz ma.
7/26 anonim válasza:
Eredetileg pirított gombát, rizst és sült pipicicit készítettem volna. De mivel tojást kell kifújnom, így bundás kenyeret eszünk :D
8/26 Noblesse Oblige válasza:
húsos rizs lesz, desszertnek brownie.
10/26 anonim válasza:
Nem szoktam hétköznap főzni. Hétvégén csinálunk annyit általában, amiből jut több napra, és abból hozok be még a munkahelyemre is. Ezen a héten például medvehagyma-krémleves, zúzapörkölt és egy nagy adag indiai curry maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!