Tegnapról van még egy tepsi rakott krumpli, két kisebb tepsiben csináltam direkt két napra. Mellé természetesen jár a kovászos ubi :)
Joghurtos eperkrémlevest fogok készíteni még, már napok óta kívánom.
Azta de jókat írtok. ❤
Ha gondoljátok bevált recepteket is írhattok hozzá. /egy nagyon kezdő "háziasszony" (vagy házilány 😀) 19/L 😊
Kaptam egy fél tyúkot még szombaton, annak az aprólékjából főztem húslevest grízgaluskával, abból még van. Jó kis házi tyúk. Többi része ment a fagyasztóba, abból pörkölt lesz. Sült oldalas volt hozzá krumplipürével, savanyúsággal. Ma főztem hozzá paradicsomos káposztát (mármint a sült oldalashoz).
7-es! Amit írtál, jól hangzik, ki is próbálom, de ha még visszanézel ide, akkor írd meg légyszi, hogy csak eltévesztetted a hagyma után a 20-30 percet a kockára vágott csiremellnél, utána sütőben újra 30 perc, vagy tényleg így készíted? Mert nekem egy kicsit soknak tűnik, összesen 50-60 perc felkockázott csirkemellnél. Tényleg csak azért kérdezem, mert kipróbálnám. Köszi.:)
Ma nem főztem. Maradt tegnapról rakott káposzta.
Holnap paprikás krumpli lesz, fejes salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!