Ez így működhet?
Figyelt kérdés
Kiolvasztok ma egy csirkét. Készítek belőle pörköltet és levesnek valót.
A levesnek való annyi lenne, hogy fűszeres vízben megfőzném a farhátat és kicsi csirkemellet, zoldseg nélkül, merthogy az nincs. Viszont ezt visszafagyasztanám. És jövő héten amikor már lesz zöldségem ebben a kiolvaszottt húsleves alaplében főzném meg. Ekkor készülne el végleg a leves.
Ez így nagyon hülyeség? Vagy kétszer fagyasztani húst mennyire butaság? ( egyszer nyersen, egyszer főve)
2019. ápr. 22. 14:47
1/1 anonim válasza:
Ez jó ötlet, a kiolvasztott húst mefőzve lefagyaszthatod,de nyersen nem szabad mégegyszer visszafagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!