Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez így működhet?

Ez így működhet?

Figyelt kérdés

Kiolvasztok ma egy csirkét. Készítek belőle pörköltet és levesnek valót.


A levesnek való annyi lenne, hogy fűszeres vízben megfőzném a farhátat és kicsi csirkemellet, zoldseg nélkül, merthogy az nincs. Viszont ezt visszafagyasztanám. És jövő héten amikor már lesz zöldségem ebben a kiolvaszottt húsleves alaplében főzném meg. Ekkor készülne el végleg a leves.


Ez így nagyon hülyeség? Vagy kétszer fagyasztani húst mennyire butaság? ( egyszer nyersen, egyszer főve)


2019. ápr. 22. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó ötlet, a kiolvasztott húst mefőzve lefagyaszthatod,de nyersen nem szabad mégegyszer visszafagyasztani.
2019. ápr. 22. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!