Tésztára mit lehet rakni, ami olcsó? (sós jellegűt)
Figyelt kérdés
Úgy szoktam, hogy sajt meg tejföl, de már unom :(
Mit lehetne még?
2019. ápr. 19. 17:51
2/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem a grízes tésztát sósan, sült szalonnával a tetején.
3/11 anonim válasza:
Sonka /itt a húsvét - hátha marad/ + tejföl, sült szalonna-kockák + tejföl, maradék pörkölt daralva + tejföl/, az olaszos paradicsomos tésztaszószok között is szétnézhetsz /+ sajt/.
4/11 anonim válasza:
Én natúr joghurtot szoktam. A török éttermekben szerettem meg a joghurtos tésztát.
5/11 anonim válasza:
Fokhagymát és olajat. Én szoktam meg egy kis chili paprikát is hozza adni.
Felvert tojással megpirítani, mintha tojásos nokedlit készítenél. Így simán is finom, de nekem friss kaporral a kedvencem.
Pirított gomba simán, vagy tejszínnel, tejföllel behabarva, borssal vagy szerecsendióval.
6/11 anonim válasza:
Krumplis tészta, káposztás tészta?
A sajtos tésztát is meg lehet bolondítani. Fokhagymával, borssal, virslivel vagy sonkával.
Túrós tészta szalonnával.
Tésztasaláta: sonka (páriszi vagy virsli), kukorica, egyéb zöldség (ízlés dolga) fokhagymás tejföl vagy joghurt.
7/11 anonim válasza:
Bármilyen zöldségfélét megpirítasz/megpárolsz, füszerezed és ezt teszed a tésztát, de tehetsz rá lecsót is (nem vízzel nyakonöntve, hanem saját levében párolva), ha maradék petretzyelmes krumpli van, azt kicsit összetörve szintén finom tésztához, tehetsz rá spenótot (a megszokott módon elkészítve).
8/11 anonim válasza:
Fokhagymás sós joghurtot csinálok
9/11 anonim válasza:
Egyik kedvencem a parizeres tészta: Olaj, vöröshagyma, fokhagyma, parizer és ezt összekeverem tejföllel, mustárral, megsózom, megborsozom. Én a sajtos, tejfölös tésztához is szoktam sütni szalonnát. Szeretem a kínai zöldséges pirított tésztát is. A mac&cheese is finom.
10/11 anonim válasza:
Egy kis konzerv sűrített pari kb. 50 ft, ehhez szárított oregánó,bazsalikom,fokhagyma és kész is-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!