Olcsó vacsora ötleteket írnátok, amit a gyerekek is megennének?
Gyors Hacsapuri, az én unokáim imádják.
Én gyakran veszek Aldiban tortilla lapot, 400ft a 6 db-os. Kicsit megpirìtom, rakok bele zöldséget, reszelt sajtot, majonézt és feltekerem. Aki szereti a húst, az rakhat bele apróra tepkedett sült húst vagy felvàgottat. Én mindig csak azt dobalom bele, ami épp a hűtőben van.
A másik ami gyakran van, a pizza. Kb 100 forint /db áron veszem az üres kerek, elosutott lapot. Megpakolom azzal, ami van otthon. Ketchup+fűszer, mirelit kukorica, hagyma, olajbogyó, sajt stb..
Melegszendvics is gyakran van.
Tejbegriz, tejberizs esetleg, ha édeset kívánunk.
Vagy bolti kalács házi kakaóval.
Ha sok időm van, akkor palacsinta kakaós - cukorral.
Esetleg bundás kenyér, ha van kimaradt, száraz kenyér,akkor tökéletes.
Rántotta is gyakran van vagy tukortojas.
Ha szeretitek, akkor virsli, kolbász.
szerintem olcsó pl. egy zalahúsos felvágottas zsemle, csemegeuborkával. (pl. lidl 390 ft 10 db magvas zsemle, 2 cs zalahús 400 ft, 1 üveg ubi 400 ft - ez mondjuk 10 db- szendvicsre elég) szintén lidl túró vagy szilvásgombóc 1 cs 500 ft + zsemlemorzsa 190 ft...
zöldborsófőzelék, virslivel (zborsó fagyasztott 400ft)
mákostészta
virsli mustárral v. ketchuppel (virsli 98%hús 750ft)
én mindig a lidl-ben veszem meg ezeket, jó minőségűek és olcsók, és mindig bejönnek a gyereknek
másik boltokban mindig drágább, vagy nem olyan finomabb. nem reklám, de tényleg jó ha lidlben tud az ember bevásárolni
A Lidlben tényleg sokat lehet spórolni, nem csak étellel.
Most pl. 330Ft/kg a banán. Vettem két db soft fogkefét 230 Ft-ért. 8 tekercs egyrétegű wc papír 200 Ft, literes folyékony szappan 250, egy liter mosogatószer volt 175 Ft. Máshol nem láttam még ilyen olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!