Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a sonkalében főztem a...

Ha a sonkalében főztem a tojásokat, ki kell dobnom a levet?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a tojás "megfertőzheti", így az ilyen levet nem szabad lefagyasztani, később felhasználni. Szappannal lemostam az összes tojást főzés előtt, de ez persze nem garancia semmire.

2019. ápr. 18. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A forralással sterilizáltad a lét, más kérdés, hogy ezt elfogyasztani mennyire gusztusos ezután. Eszembe jutott egy régi vicc erről. A lusta asszonyt kérdezik, hogy mit készít vacsorára. Ó, mondta, hogy nagyon gyorsan elkészíti. Felrak vizet főni, benne a tojásokkal. Miután megfőzte a tojásokat megy a vízbe a tea és kész a tea és a főtt tojás is vacsorára. :D Nyami!
2019. ápr. 18. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Bajod nem lesz a forralás miatt, de ne mondd, hogy lenne gusztusod utána megenni!

Kár volt elpazarolnod a sonkalét, a gyakorlatban semmit nem változtat a tojás ízén. Ha valami be is veszi a füstölt ízt, az legfeljebb a héj, azt meg úgyis kidobod.

2019. ápr. 18. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
széklet lehet toáson, nem higiénikus
2019. júl. 9. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!