Főztem tojásokat, de nem mostam meg előre. Később vettem észre hogy az egyik tojásra van pár toll tapadva. Azzal együtt főztem meg őket, lehet ebből valami bajom?
Figyelt kérdés
A tollak rajt voltak a tojáson az egész főzés alatt.. csak utána vettem észre amikor vettem ki őket.. Emiatt lehet valami gond? Amelyik tojás nem tört el a főzés közben ott gondolom nincs gond, de amelyik megrepedt annak lehet nem tett jót hogy a toll ott van?
Kidobjam valamelyik tojást?
Köszi!
2017. ápr. 15. 15:33
1/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Gondolom forrásban volt a víz, amiben főzted.
2/3 anonim válasza:
Egyiket se kell kidobnod, attól, hogy megrepedt, a hártyája még ép lehetett (ha nem folyt ki). Ráadásul semmi bajod sem lesz tőle, nem tudom, tisztában vagy-e vele, hogy a tojást tyúk tojja, és sokkal kényesebb testrészével érintkezik, mint a tolla :)
3/3 anonim válasza:
Amúgy is a kemény tojás elkészítéséhez legalább 10 percig kell főzni a tojást. Ez a 10 perc főzés a vírusok, gombák és baktériumok 99,9%-át biztosan elpusztítja.
Szóval ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!