Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecombok és húsos sertéska...

Csirkecombok és húsos sertéskarajcsontok együttes felhasználásával főzhetek-e jó levest?

Figyelt kérdés

#húsleves #csirkecomb #húsos karajcsont #együtt főzés
2017. márc. 13. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem igazán összeillők!
2017. márc. 13. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan, sokkal ízesebb lesz, mint külön-külön.


A jó húlevesben mindig többféle hús van, és minél többféle, annál jobb. (Ez alól a birka/bárány kivétel, annak túl erös a saját arómája, az nem illik mással össze)

A lakodalmi húslevesek azért olyan kiemelkedöen finomak, mert mindenféle - az egyéb fogásokhoz felhasznát - húsok csontjait, leesö széledarabjait belefözik, és ez adja azt az utólérhetetlen ízvilágot!


Amire jó, ha figyelsz, hogy a csirkecomb nagyon hamar megfö, többször utána kell nézni, hogy ne esssen szét.

2017. márc. 13. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Jó levesed lesz, csak a karajcsontot előbb tedd fel főni.Kb egy órányi főzés után tedd bele csirkecombokat, így egyszerre lesz puha az orjahús és a csirkecomb is.

Persze a jó sok vegyeszöldség is fontos része a jó levesnek.

2017. márc. 13. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

:)

2017. márc. 13. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is jó lesz az!
2017. márc. 13. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
10.54-es válaszolóhoz szólnék. Sertés husos csontot legalább 2 órát főzd mielőtt belemenne a csirke. De inkább 2,5 órát, hogy puha legyen az is. Sokszor főzök orja levest / ami sertés husos csontból van / és 3-4 órát kell főzni, hogy leváljon a csontról a hus.
2017. márc. 13. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Az én ízlésem szerint disznócsontból vétek "húslevest" fabrikálni, ahogyan pulykából is.


Kakasleves Újházy, marhahúsleves, galamberőleves vagy öreg tyúkleves ok.


Orjaleves létező étel, de azt nem eszem.


Csirkéből pedig soha nem lesz értékelhető leves. Tyúkból igen.

2017. márc. 14. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

"Kakasleves Újházy"


Az "Újházy" SOHA NEM kakas, hanem TYÚKhúsleves. Ha már nagyzolsz, akkor elötte legalább nézd meg, miröl van szó!

2017. márc. 14. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon finom lett. A húsos karajcsontot és egyéb csontot hosszasan előre főztem, ahogyan itt többen is ajánlották. (Mangalica disznóvágásból származó alapanyagról van szó.) Majd a tanyasi csirke combokat ezután adtam hozzá. Bőségesen használtam leveszöldségeket.

Köszönöm szépen a bíztató, a megerősítő tanácsokat.

2017. márc. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!