Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok írni nekem szuper...

Tudtok írni nekem szuper olcsó ételeket amiket el tudok készíteni?

Figyelt kérdés

Lehet bármi. Vega, Húevős, külföldi, újító vagy minimalista (fűszer nélküli)

A lényeg hogy szuper olcsó legyen.

Köszönöm szépen a segítséget! 😊😍

2019. márc. 21. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyakran eszünk tonhalas rizst. 2 aprított halkonzervet ráborítok rizsre. Az aldiban 1 konzerv kb 300 forint. Kiadós laktató kaja.
2019. márc. 21. 14:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Fu de királynak vagytok..jöhet kevésbé ismert, esetleg saját kikisérletezett recept is.
2019. márc. 21. 14:56
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Krémlevesek (karfiol, brokkoli, gomba, hagyma, stb), laktató és egészséges is.

Mindig idényzöldségből kell csinálni, akkor olcsóbb. 1 fej hagymát felvágsz és pici (max. 1-2 ek.) olajon megpirítasz, ráteszed a megtisztított zöldséget, fél percig átpirítod és felöntöd annyi vízzel, hogy ellepje. Dobsz bele 2-3 leveskockát. Megfőzöd, amíg puha nem lesz a zöldség. Kb. 10-20 perc. Botmixerrel még forrón pépesíted. Megkóstolod. Ha kell öntesz hozzá még vizet, sózhatod is. Újraforralod és kész. Pirított kenyérkockával vagy levesgyönggyel tálalod.

A belsőségeket én is ajánlom, nagyon olcsó. Csirke szíve, zúza, mája. Pörköltnek, levesnek egyaránt jó.

Egy korábbi hasonló kérdés, ha segít:

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__9..

2019. márc. 21. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lencse, sárgaborsó, bab. Pár száz forint egy fél kilós zacskó, ha azt mind megcsinálod főzeléknek, azt ehetitek egy hétig. Én magában is szoktam, fasírt meg feltét nélkül.
2019. márc. 21. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
2019. márc. 21. 15:35
 16/21 Mansour ***** válasza:
100%
Amúgy azzal is lehet még spórolni, ha felhasználod a maradékokat. Pörköltmaradékból gulyásleves, sült- vagy főtthús maradékból raguleves, maradék rizsköretből joghurtos rizsleves vagy sült rizs, főtt tésztából rakott tészta, száraz kenyérvégből fokhagymás kenyérleves, és hasonlók...
2019. márc. 21. 15:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
2019. márc. 21. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
2019. márc. 21. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

9-es, fogalmam sincs mennyi húst eszik meg egy ember, mindig hadseregnek kell főznöm, valamit a kérdező sem írta konkrétan, hogy hány embernek kéne az ötlet.

De jó, akkor legyen 15-20 dkg/fő :D Párommal nagy kajások vagyunk, múltkor 1,5 kg húsból a pörkölt egyetlen délutánig bírta.

De nem is a mennyiségeken van a hangsúly, szerintem azt majd ő tudja, hogy miből mennyire van szüksége

2019. márc. 21. 18:14
 20/21 anonim ***** válasza:
3%

Ha valaki OLCSÓ kajákat keres, akkor nem hússel akarja magát telezabálni, ami minden csak nem olcsó, hanem inkább olyasmiket eszik, ami nem kerül ennyibe.

Ennyi hús árából három-négy kaja simán kijönne, ha idényzöldségeket vesz helyette

2019. márc. 21. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!