A piskótához por vagy kristálycukrot kell használni?
Mindegy.
Saját tapasztalatom alapján a kristály jobb hozzá.
A kristálycukorral összeesik.
Így készítsd:
-6 tojásfehérjét verj fel kemény habnak. (Addig verd amíg olyan kemény lesz, hogy a tálat fejjel lefelé fordítva a tálban marad)
-Egyenként hozzáadagolva 6 evőkanál PORCUKROT verd tovább, (addig amíg szintén fejjel lefelé fordítva a tálat nem esik ki).
-Egyenként tovább kavarva add hozzá a tojássárgákat.(6 db)
-Kanalanként óvatosan belekeverve adagold hozzá a 6 kanál lisztet, amit előzőleg elkevertél jó késhegynyi sütőporral. A lisztel már NEM SZABAD GÉPPEL KEVERNI !!
180 c fokon süsd.
(amennyiben odafigyelsz a leírtakra, remek laza könnyed piskótát kapsz)
Kristálycukorral, és ha a tojás nem elég friss (ez esetben a fehérje híg folyik, nem marad egyben) akkor összeesik, tömör lesz a piskóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!