Ha a mákosgubához porcukor helyett kristálycukrot keverek a mákba, az nagyon rossz lesz?
Figyelt kérdés
Nincs itthon porcukor mint kiderült.. Darálógépem sincs, szóval a kirstálycukrot sem tudom ledarálni..2018. márc. 21. 18:27
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg ízlés dolga. Mákos gubát nem szoktunk enni, de pl. a diós palacsintát én csak kristálycukorral szeretem, a párom pedig csak porcukorral :)
A szemcseméret sem mindegy.
4/5 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy ropog a cukor a fogatok alatt, akkor nem lesz rossz. Az én nagymamám készítette mindig kristálycukorral a mákos gubát is, és a szilvás gombócot is kristálycukros mákba forgatta, mert a papa mindig úgy kérte. Mi is imádtuk. :)
De ha nem csak tejjel locsolva, mákkal, cukorral megszórva készíted, hanem tepsibe téve kicsit megpirítod a sütőben (mint pl. ennél a receptnél [link] ), akkor a cukor nagyja úgyis elolvad.
Vagy esetleg leöntheted forró vaníliasodóval, akkor is olvad a cukor, és úgy is nagyon finom.
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!