Brassóit lefagyaszthatom? Nem lesz rossz állagú mikor előveszem?
Figyelt kérdés
Esetleg ha csak a húst fagyasztom?2017. szept. 11. 16:18
1/10 anonim válasza:
Sokkal inkább csak a húst. A krumpli undorító állagú felengedés után.
2/10 anonim válasza:
Én is úgy tapasztaltam, hogy a húsnak nem árt, viszont a krumpli a fagyasztástól szinte ehetetlen lesz.
3/10 anonim válasza:
Jól gondolod, és jól írták előttem is. Csak a hús marad finom lefagyasztva is, a krumpli szinte ehetetlen lenne.
A kiengedett hús mellé gyorsan lehet friss sültkrumplit készíteni.
4/10 anonim válasza:
Már ne haragudj de te külön készíted őket ,vagy hogy gondoltad lefagyasztani ? A Brassói pecsenye egybe van :hús +krumpli
5/10 anonim válasza:
4: Mi is külön készítjük és utána keverjük össze. És mindenki más is így készíti a környezetemben. Szóval nem tudom, mi ebben a fura.
6/10 anonim válasza:
5-ös: addig OK, hogy külön sütöd meg a kettöt, de utána össze szokás keverni, nem pedig a tányéron egymás mellé tenni öket.
HA meg már össze van keverve, nehéz lenne szétválogatni.
7/10 anonim válasza:
6: De nem írta, hogy már összekeverte. :) Lehet, hogy még meg sem csinálta, csak megkérdezte.
8/10 anonim válasza:
Bakker és ezért lepontoznak 😂😂csak kérdeztem! Természetesen én is külön készítem .... Annyi eszem nekem is van !
9/10 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ha valaki leírja, hogy ő hogyan gondolja, hogyan szokta csinálni, miért kell lepontozni.
10/10 anonim válasza:
Mindenkit felpontoztam az igazságosság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!