Sütésnél miért nem kel tovább a pizzatésztám?
Figyelt kérdés
Most legutóbb eszerint a recept szerint csináltam: [link]
a szárított élesztő helyett sima élesztőt használtam. Tökéletesen megkelt dagasztás után, beraktam a sütőbe és ott már szinte semmit nem kelt és csak egy száraz tészta lett az oldala (a belseje a feltétek miatt elég jó, de nem az igazi még)
2019. márc. 18. 19:44
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy túlkelesztetted.
2/2 anonim válasza:
A tk liszttől lehet száraz. Én nem tennék bele. Amúgy kelesztés nélküli tésztát szoktam csinálni, és pörfekt.
400 g liszt, egy kocka élesztő (50 g), 2 ek olaj, pici cukor, só, kb. egy bögre langyos víz. Nyújtás, feltét, és mehet a sütőbe. 200 c, 12-15 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!