Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Citromkrém tortába, hogyan...

Olívia_1902 kérdése:

Citromkrém tortába, hogyan készül?

Figyelt kérdés

Szóval. akadt egy kissebb nagyobb problémám...Pár napja kinéztem egy citromkrémet a tortába. Elmentettem az oldalt és most mikor ellenőrízni akartam, hogy biztos megvan minden hozzá VIP tagságot kért ami ugyebár fizetős és sehogy nem tudtam megoldani, hogy még egyszer elolvashassam a receptet...

a hozzávalókat nagy nagy vonalakban tudom, de kellene az arány és az elkészítése...

Esetleg ha valaki tagja ennek az oldalnak kérem segítségét:

[link]

2019. márc. 15. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy ugyanaz a krém, ha az eredetit nem láttad?
2019. márc. 16. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző!

Ha gugliban keresel, akkor a találatoknál néha egész sok infó megjelenik, ami alapján akár azonosítható. Bár nem biztos, hogy itt is ez volt.

Kérdező!

A citromos álmot is próbáld majd ki.

Annyi hozzá, hogy mindegy, hogy tejföl vagy joghurt megy bele.... :)

2019. márc. 16. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
2019. márc. 16. 14:36
 14/14 A kérdező kommentje:
11ik válaszoló. Onnan tudom, hogy ez az a recept mert elolvastam mielőtt VIP tagságit kért volna az oldal. Tudtam, hogy vajas pudingos de nem tudtam, hogy miből mennyi az arány és hogyan kell elkészíteni.
2019. márc. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!