Tésztások vagy húsosok vagytok inkább?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban, melyiket eszitek többet?
Mert anyukám inkább tésztát szokott(paradicsomos, zöldséges, gombás, mindenféle), nagyapám meg húst hússal evett, meg kolbásszal, köretnek is ritkán, inkább rizst szokott.
Szóval nektek melyik?
2019. febr. 26. 07:05
1/12 anonim válasza:
Húst egyáltalán nem eszem, tésztát igen, de föleg zöldségféléket eszem legtöbbet.
3/12 anonim válasza:
Én vegetáriánus vagyok. De nem vagyok nagy tésztás. Mindent megeszek, csak hús nélkül készítem el.
Ízlés dolga
4/12 anonim válasza:
tészta vagy hús , mit nem értetek?
6/12 anonim válasza:
Felváltva :) Ha húst eszem pár napig, akkor a tésztát kívánom. Ha tésztát eszem, akkor utána a húst.
Ez olyan, mint az édes-sós, ha édeset eszem, kívánom a sósat, ha sósat eszem, akkor az édeset :D
7/12 anonim válasza:
Jobban szeretem a tésztát,ha húst csinálok ahhoz is tészta köretnek :D
8/12 anonim válasza:
Egyforma a kettő, főleg hogy legtöbbször húsos tésztát csinálok.
10/12 anonim válasza:
Zöldségesek :)
Húst, belsőséget, zsírt heti párszor eszem, tésztát szinte soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!