Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van hogy az olajban...

Miért van hogy az olajban sülnek a dolgok a vyzben főnek? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mert a zsír magasabb hőmérsékletre melegíthető fel, a víz a forráspont (ami légköri nyomáson 100C) főlé nem melegíthető fel, mivel onnantól már vízgőz lesz, ezzel szemben a zsír/olaj magasabb hőmérsékleten is folyékony
2010. júl. 1. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És sütésnél a sütö közeg nem hatol be a sütendő anyagba jelentősen ezért a külseje megpirul és méginkább megakadályozza a behatolását.
2010. júl. 1. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
12%
azért mert akkora egy k*b*sz*tt nagy b*rom vagy hogy még a h*lye kérdésedet sem tudod helyesen kiírni.
2010. júl. 1. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi de akkor is így fíííííílinges xD
2010. júl. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!