Miért van hogy az olajban sülnek a dolgok a vyzben főnek? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 15:02
1/4 anonim válasza:
mert a zsír magasabb hőmérsékletre melegíthető fel, a víz a forráspont (ami légköri nyomáson 100C) főlé nem melegíthető fel, mivel onnantól már vízgőz lesz, ezzel szemben a zsír/olaj magasabb hőmérsékleten is folyékony
2/4 anonim válasza:
És sütésnél a sütö közeg nem hatol be a sütendő anyagba jelentősen ezért a külseje megpirul és méginkább megakadályozza a behatolását.
3/4 anonim válasza:
azért mert akkora egy k*b*sz*tt nagy b*rom vagy hogy még a h*lye kérdésedet sem tudod helyesen kiírni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi de akkor is így fíííííílinges xD
2010. júl. 2. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!