Mit főzzek 20 emberre?
Ennyi embernek tartalmas bográcsgulyást készítenék. Amerikai ismerőseimnek nagyon bejött.
Nem kell a konyhában kapkodni. Minden hozzávalót meg is tudsz vásárolni.
A bogrács körül pedig remek hangulat van.
Én is gulyást csinálnék, az könnyű, elronatni alig lehet, paprika port kapsz lengyel boltokban, van amelyiknek webshopja is van és tudsz rendelni.
Kis csipetkét is csinálhatsz bele :D nekem is nagyon csípték a haverok!
Brokkolikrémleves és bakonyi sertésragu nokedlivel vagy krumplipürével (tálalod mind a kettőt az asztalon). Múltkor ez volt sógoroméknál kb 10 főre.
Most sima csülökpörkölt előtte padlizsánkrém pirítóssal és mellé még baconbe tekert máj és csirkemell krumplipürével ill a pörihez volt nokedli.
Rakott krumpli 20 főre, én nem vállalnám pedig tudok sütni főzni. Mi ketten a férjemmel megbírunk enni egy egész tepsivel.
A gulyás a legjobb választás ez esetben, vagy ami még nem hangzott el fentebb, csinálhatsz sertéstokányt is. Nézz utána recepteknek, lehet készíteni többféleképpen is.
Mindenképp gulyás.
Esetleg alternatívaként cékla, nokedli és saláta, ha valaki nem eszik/bírja/szereti a húst, így a vegetariánusoknak is kedvezhetsz. :)
Ha pedig ilyen nincs, akkor maradjon a gulyás. :D
Paprikas krumpli.
Ha van koztuk vegan akkor ok is megennek, ha nem veganok akkor pedig valami kolbaszt vagy virslit teszel bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!