Muszáj kiengedni a halat mielőtt paprikáslisztben megsütöm?
Figyelt kérdés
Most értem haza és éhenhalok.2019. febr. 4. 20:48
1/7 anonim válasza:
Igen,mert a fagyos halra nem tapad a liszt. Plusz ledobja,ha elkezd kiolavdni sütéskor és egy mócsing lesz belőle.
2/7 anonim válasza:
TEdd vízbe. Gyorsabban kiolvad. Majd sózd le. Kb. fél óra, és annyira olvad, hogy rátapadjon a liszt.
3/7 anonim válasza:
Hideg vízben kell kiolvasztani, akkor olyan lesz mint a friss hal.
4/7 anonim válasza:
Engedd ki. Had lásson világot mielőtt megeszed. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó: feldobtad az estém. :D
2019. febr. 4. 22:59
7/7 anonim válasza:
Mindenképp engedd ki! Fél órát futkozhat nyugodtan az udvaron. Utána sokkal finomabb lesz,hodd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!