Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Muszáj kiengedni a halat...

Muszáj kiengedni a halat mielőtt paprikáslisztben megsütöm?

Figyelt kérdés
Most értem haza és éhenhalok.
2019. febr. 4. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert a fagyos halra nem tapad a liszt. Plusz ledobja,ha elkezd kiolavdni sütéskor és egy mócsing lesz belőle.
2019. febr. 4. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
TEdd vízbe. Gyorsabban kiolvad. Majd sózd le. Kb. fél óra, és annyira olvad, hogy rátapadjon a liszt.
2019. febr. 4. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hideg vízben kell kiolvasztani, akkor olyan lesz mint a friss hal.
2019. febr. 4. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Engedd ki. Had lásson világot mielőtt megeszed. :)
2019. febr. 4. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)


Utolsó: feldobtad az estém. :D

2019. febr. 4. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Ennek kifejezetten örülök!:)
2019. febr. 4. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp engedd ki! Fél órát futkozhat nyugodtan az udvaron. Utána sokkal finomabb lesz,hodd el!
2019. febr. 5. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!