Ez így jó lesz? Meddíg kell fozni?
Csilis babot szeretnék készíteni holnapra a ferjemnek
Kis fej hagymát megpiritottam Oliva olaj on, majd fokhagyma(nem apritottam föl, csak szetnyomtam), só, bors, kevés fokhagymapor, kevés örölt kömény, nagyon kevés csilipehely, két kaves Kanal ilyen csilisbab por(ami már fel volt bontva, ezért nem akartam bele rakni csak egy keveset, talán nem halunk meg) aztan kevés vegeta, hozzá raktam a húst, pirotottan együtt egy 5percet,a paradicsomlevet, majd kevés cukrot, és elkezdtem fozni. Nekem van ilyen "8krauter'fagyasztott izém, amibol raktam bele egy keveset, de rajottem jobb lett volna nem beletenni, mert kapor is van benne de mindegy már, valami lesz belole.
Bab, és kukorica a végén kerül bele(Konzert)
Ez így jó?
Én vagyok a kaporellenes beszóló ennél a receptnél. Nagyon sokszor csináltam csilis babot, nagyon sokan imádtuk. Imádom a hasamat, így jókat és sokmindent tudok főzni. Pár évig cukrászkodtam, de szakácsként is lehúztam néhány évet. Ezer bocsánat, hogy már jó pár éve nem Magyarországon élek!
Mellesleg mindig addig csiszoljuk a receptet, amíg meg nem felel nekünk. Mindegy mit írnak a könyvek, mit mond az internet, mindenkinek saját ízlése van. Ha ti ketten szeretitek, akkor nagyszerű! Hoztak már nekem olyan finom hurkát, hogy ihaj, miközben megízlelve azon gondolkodtam, hol van benne a malacalkatrész és miféle hülye fűszereket tettek bele? Egy szóval nem feltétlenül kell ránk hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!