Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez így jó lesz? Meddíg kell...

Ez így jó lesz? Meddíg kell fozni?

Figyelt kérdés

Csilis babot szeretnék készíteni holnapra a ferjemnek


Kis fej hagymát megpiritottam Oliva olaj on, majd fokhagyma(nem apritottam föl, csak szetnyomtam), só, bors, kevés fokhagymapor, kevés örölt kömény, nagyon kevés csilipehely, két kaves Kanal ilyen csilisbab por(ami már fel volt bontva, ezért nem akartam bele rakni csak egy keveset, talán nem halunk meg) aztan kevés vegeta, hozzá raktam a húst, pirotottan együtt egy 5percet,a paradicsomlevet, majd kevés cukrot, és elkezdtem fozni. Nekem van ilyen "8krauter'fagyasztott izém, amibol raktam bele egy keveset, de rajottem jobb lett volna nem beletenni, mert kapor is van benne de mindegy már, valami lesz belole.

Bab, és kukorica a végén kerül bele(Konzert)

Ez így jó?


2019. jan. 16. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

Hát a sorrend furcsa, de már megfőzted,nem mindegy? :D

Megkóstolni úgyse tudjuk így képernyőn keresztül.

Én a hagymán pirítanám meg a hagymátt, erre raknám a darált húst amit lepíritok, majd ha elfőtte a levét utána paradicsompüré/paradicsom , és utána fokhagyma és a fűszerek, ebből jobb a friss bazsalikom,oregánó végén a bab és a kukorica.

Ez a csilisbabpor meg a vegeta együtt felesleges, mindkettő tele van ízfokozóval.

Hogy a végén minek kellett bele még a sokadik fűszerkeverék azt nem értem.

2019. jan. 16. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
-olajon a hagymát, elírtam.
2019. jan. 16. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:

A sorrend ugyanúgy volt, ahogy te írtad. A receptet nem sorrendbe írtam le.

Bazsalikomom sajnos nem volt most

2019. jan. 16. 20:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz ez, addig főzd, amíg a hús megpuhul.
2019. jan. 16. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Csilisbabhoz nem sok köze lesz, de biztos ehető lesz.
2019. jan. 16. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Elso csilisbab om volt. Nem lett rossz. Edeskes lett, de jó az ugy. Az hozzá kell tenném, hogy a hús mervado volt, mert nagyon jó minosegu darált hús volt.
2019. jan. 16. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

A kapor mit keres ott? Én sokszor készítettem, leginkább bográcsban (sok emberre), de 2 teljes zacskó port tettem bele. Nem tudom mi az a csilipehely, én sosem hallottam róla.


Nem baj, már nem tudunk segíteni, ha készen van. Majd a következő jobb lesz. Addig változik, amíg elégedett nem lesztek vele. Vagyis a férjed! Mert mi pasik, szeretjük ám a finom dolgokat!

2019. jan. 16. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

Nézhettél volna pár yutyub videót, mielőtt kotyvasztasz bocsi!

Én ezt biztos nem enném meg akárhogy hívod. Chili con carne-nak pedíg ne is hívd...

2019. jan. 16. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha elolvasod a receptet, megpirítod a hagymát és azon a darált húst, befűszerezed. akkor minek bele mindenféle műanyag porok? Én ezek nélkül a kegyszerek-vegyszerek nélkül főzők és semmivel nem több idő normálisan elkészíteni.

Tessék (nem egy agysebészet):

[link]

2019. jan. 17. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

Az egyik sose hallott a csilipeheylrol a másik meg még sem enne. Szerintem nem olyan tragikus ez a recept, van aki egyenesen csokit tesz bele, van aki '2csomag műanyag port', én csak két kiskanallal. A kérdező aki meg sem enné, ettél te már szarabbat is biztos. Ugyanmar emberek hol eltek? Magyarorszagon🤣

Köszi a komikat

2019. jan. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!