Hogy kell a sütőtököt megsütni hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:24
1/4 anonim válasza:
Először is amerikai tököt süss! Az olyan hosszúkás, az egyik végén öblösebb (olyan igazi tök alakú), narancssárga tök, amit ha felvágsz, sárgadinnye illata van. Darabold fel és középmeleg sütőben a rácson süsd meg!
2/4 anonim válasza:
Én a magyar szürke héjjú sárga belüt szeretem.Félbe vágom kikaparom belölle a magokat,feldarabolom és közepesen meleg sütőben sütöm ,ha megnyomkodom és puha akkor kész. A finomsága nem a sütésen múlik ! Én vettem már "körte " alaku tököt is ami nem volt finom , meg a szürkéből is ami nem lett az igazi ,de ezt sütés elött nem tudom megállapítani .
3/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem tök mindegy:)milyen tököt veszel.Akkor lesz igazán finom ha elhelyezted a tepsiben megszórod porcukorral,vagy bekened mézzel.Tuti jó lesz!
4/4 anonim válasza:
Jol hangzik ez a mezes, de mennyi kaloria van egy ilyen finomsagban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!