Sütőtököt hogyan kell sütni?
Figyelt kérdés
Ti hogyan készítitek?Tesztek rá valamit?Kb mennyi a sütési idő?2011. okt. 31. 16:58
1/6 anonim válasza:
Feldarabolom. alufoliát teszek a tepsire ,és nagyon picit meg szórom kristály cukorral. Majd 170C-fokos sütöben kb 1,30 perc alatt megsül. de ez függ a tök húsának a vastagságátol.
2/6 anonim válasza:
Ha már megvan a tök, ne siess megsütni. Tedd ki egy-két hideg éjszakára, hogy a dér megcsipje. Attól lesz az igazi. Mileőtt sütöd, magozd ki, vágd vastagabb szeletekre, de ne tegyél rá cukrot. Felesleges. Ha annyira cukrozni akarod, ráérsz akkor is, ha már megsült.
3/6 anonim válasza:
Kis-közepes lángon nem túl nagy darabokra vágva. Tényleg tegyél alá alufóliát, mert nagyon randán ráéghet a kisülő lé a tesire. Cukrozni soha nem szoktam, az igazi jó sütőtököt teljesen felesleges.
4/6 anonim válasza:
A cukor szénné ég a sütőben, teljesen hibás elképzelés!
5/6 anonim válasza:
félbevágom kibelezem, alufóliába csomagolom és kb 1 óra alatt megsütöm
ha kész van hogy teszek rá kis fahéjat vagy darált diót, mogyorót de nem mindig
6/6 anonim válasza:
Bébi tököt szoktam venni, annak nem kell, hogy a dér megcsípje. Megmosom, félbevágom, magozom, és szeletelem kb 2-3 cm-es darabokra.
A sütőt ha nem melegítem elő,akkor kb 1 órakell neki, hogy megsüljön.
Tepsibe alufóliát teszek, erre teszem a tököt, és sütöm. Nem teszek rá semmit, esetleg rozmaring ágat.
Ha nem édes, akkor turmixnak tejjel, vagy tökös muffinnak használom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!