Gyünnek a rokonyok, mit dobjak össze nekik sebtiben?
Figyelt kérdés
Este gyünnek Sonkádrúl és valamit gyorsban összkine rottyantani,segitsiget várok!!Valami ócsót és laktatót szeretnék késziteni,ami sebtibe megvan,nincs kedvem 35 fokban órákat terpeszteni a konyhában!2010. jún. 29. 15:13
21/34 anonim válasza:
Nu, ángyom! Té oszt jó ölbeszégetté völünk!
22/34 A kérdező kommentje:
Most gyüttem meg a hentestűl,vettem gyönyörű tartját s csirkecombot:)
Igen,jól elkvaterkáztunk,nem tagadom,no...
2010. jún. 29. 16:20
23/34 anonim válasza:
na hogy ízlett a vendégeknek amit főztél,sütöttél?
a korodat szabad megkérdeznem ? :)
24/34 A kérdező kommentje:
Jajj,gyermekem,nagyon megvoltak eligedve vele,megnyalták mind a tiz újjukat,most kinnt söröznek a verandán:)
Nem titkolom a koromat 65 éves vagyok,de nem érzem magam annyinak,modern felfogású nagyanyó vagyok,az internetet is nemrég fedeztem fel,szeretek itten lenni!:))
2010. jún. 29. 20:09
25/34 anonim válasza:
Egy 60 éves nagyanyó receptjét főzted meg.Egyébként én is imádom ezt az oldalt.
26/34 anonim válasza:
Gratulálok nénjém! Mennyen oszt öblíccse le a nagy fáradságokat egy kis sörrel ;)
27/34 anonim válasza:
Azt ne szeretem, inkább a jó Tokait.
28/34 A kérdező kommentje:
Óóó,ennek örülök,hogy vannak saját korabeliek is ezen az oldalon,köszönöm a receptet mégegyszer:) Én is szeretem ezt az oldalt!
2010. jún. 29. 21:26
29/34 A kérdező kommentje:
Öblitettem már fiacskám,ebben a nagy melegben itten nekem jól esett a sör,főleg a húsos étel után!
2010. jún. 29. 21:27
30/34 anonim válasza:
Nem tudom, hogy írta-e már valaki a tiramisut, mint desszertet. :) Szerintem nagyon fincsi, könnyű megcsinálni, és sütö se kell hozzá.
Majd legközelebb egy próbát megér szerintem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!