Kinek mennyire kedvence a túrós tészta mákos tészta kaposztas tészta?
Figyelt kérdés
Nekem ezek a kaják csak "desszertként"
felelnek meg.
Kinel hogy van?
2019. jan. 7. 21:32
11/16 anonim válasza:
Én szeretem őket, nekem főétel kategória mindegyik.
12/16 anonim válasza:
Én egyiket sem szeretem, akkor inkább krumplis vagy sajtos-tejfölös tészta. Nekem ezek főételek.
13/16 anonim válasza:
Szeretem őket, de egy hatalmas tállal, úgy két óra múlva már éhes vagyok utána.
14/16 anonim válasza:
Szeretem ezeket, mondjuk a túrós tésztát pirított szalonnával, tejföllel és cukorral :* nyamiiii
De én mindegyiket szeretem csak éhes leszek 2óra múlva
15/16 Mansour válasza:
A diós és mákos tésztát csak lekvárral szeretem és szerintem is inkább desszertnek számít. Túrós tésztát jó sok tejföllel és szalonnával csak valami tartalmas leves (főleg gulyásleves) után tudom elképzelni. A káposztás tésztáért nem rajongok, de ha nincs más, megeszem, lehetőleg szintén valami tartalmasabb leves után. Cukrot a két utóbbira soha nem tennék.
16/16 anonim válasza:
Én is csak desszertként eszem ezeket. Főételnek nem elég tápláló a tészta+cukros feltét, meg én nem is tudok egyszerre sok édeset megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!