Miért csíp a mákos tészta?
biztos, hogy csipos izt erzel? ha nem hazi mak, hanem bolti elore csomagolt, akkor lehet , hogy valamilyen olyan anyaggal kezeltek, ami kicsapodik belole, amikor mar lejart a szavatossagi ideje, es ezert erzed csiposnek. vagy, egy olyan labosban keszitetted, amiben elotte valamilyen csipos etelt foztel, es az nem lett rendesen elmosva ( bar ezt nem feltelezem komolyan)
amugy szerintem mar nem er annyit, hogy agyoncukrozassal megmentsd ( ha meg lehet egyaltalan). szerintem kuka. nem kell minden elbarmolt etelt megmenteni.
Házi mák, kb 2 hete kaptuk. Akkor ezek szerint azért ilyen mert már lejárt, megromlott. Egyébként lehet nem pontos a csípős szó rá, de az biztos, hogy marja a torkom közepét.
De akkor kuka. Azt gondoltam egy kis cukor és jó lesz, de nem lett jó. ...Majd legközelebb... Köszönöm.
Én ugyanígy jártam (ezért találtam rá erre a régi kérdésre), de ez bolti darált mák.
Friss, nincs lejárva, de kicsit keserű és nagyon csípi a torkomat. :D
A szaga egyébként teljesen jó, biztos, hogy nem avas.
Egy másik oldalon írták, hogy ez előfordulhat az előre ledarált mákokkal.
A LIDL-ösnél még sosem tapasztaltam ilyet. Ez viszont nem tudom, milyen, mert már nincs meg a csomagolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!