Most sütöttem mézeskalácsot. Mikor diszitsem? Ha tojásfehérjével fogom, ragad majd és nem tudom egymásra pakolni őket?
Kemény lett mint a kő, de ez más tészta:)) beraktam dobozba puhulni.
Ha ma disziteném akkor ragadós lenne a máz és nem tudnám visszapakolni a dobozba ugye? Életem második mézeskalácsa, elsőt nem diszitettem.
Én ma sütöttem, mázaztam, díszítettem, csomagoltam. Nem volt időm várni, hogy esetleg magától megkössön az íróka (pedig most először nem is folyt olyan nagyon, csak olykor, de azért így is idő, míg megköt), úgyhogy beraktam a sütőbe, legalacsonyabb fokozatra igen röviden, ráadásul alsó sütéssel, mert az eleve alig sütött sütik alja kibír egy mikroszkópikus barnulást, de a hófehér írókának nem áll jól.
De biztosabb, ha elég hamar csinálod ahhoz, hogy legyen ideje megszáradni. Nálam a sütőben száradt a tepsiben, mert kevés volt, többnél alkalmazok több tálcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!