SOS! Sül a sütim, mi lesz?
Figyelt kérdés
Hello, nagyon gyakorlatlan vagyok. Mikrós süti receptet 4 főre tepsibe tettem. Így is jó lesz??? Fel fog jönni?? Köszi!!2010. jún. 26. 18:34
1/11 A kérdező kommentje:
Ilyen negyed kilo liszt, 4 tojás, sütőporos recept... Meddig kell sütni, hanyason??? Most tettem be. Régi sütőnk van. Jól előmelegítettem, jól tettem?
2010. jún. 26. 18:35
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak nem akarom kidobni... 4 késhegynyi sütőportól fel fog jönni? Nem kevés?
2010. jún. 26. 18:36
4/11 anonim válasza:
Középső fokozaton süssed, a recept alapján sikerülnie-kell. Negyedóra múlva csinálj tűpróbát (szúrj bele egy hústűt vagy fogpiszkálót(. Ha nem ragad már rá a tészta,akkor jó.
5/11 anonim válasza:
mi lenne? megsül és a mikróban sütöttel ellentétben akkor sem lesz száraz, amikor kihűl ;)
6/11 A kérdező kommentje:
Uhh... Köszi, mindenkinek zöld! Csak aggódtam, mert eltértem a recepttől... :)
2010. jún. 26. 18:42
7/11 anonim válasza:
1 tasak sütőpor általában 0.5 kg liszthez elég. Máskor ha sütsz, ilyen arányokkal számolhatsz. Tehát 25 dkg liszthez fél csomag sütőpor. De a zacskóra is rá szokták írni mennyi liszthez elég a tartalma. Ha a sütihez viszonylag sok margarin, vagy vaj kell, feltétlenül nagy lángon kell sütni, mert különben kiszárad (pl linzer)
9/11 A kérdező kommentje:
Uhh... Köszi... Nem jött fel, de így is megettük... :D Kevés volt a sütőpor, mostmár biztos. Így is nagyon finom volt, csak csömör egy kicsit. :)
2010. jún. 26. 19:31
10/11 anonim válasza:
Egészségetekre,a következő jobb lesz.Valahol el kell kezdeni!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!