Rántott hús átalakítása?
Már unom a rántott húst, és valamivel fel kéne turbózni/átalakítani. Például múltkor rakott karfiolban használtam darált hús helyett a kis darabokra felvágott rántott húst.
Tudnátok ilyen ötleteket mondani? Köszi.
Szia!
A magyar konyhában nincsen lehetelen.Szinte mindet be tudunk panírozni...:)
Ha közvetlenül az elkészítés módját változtatnád akkor PL.: [link]
Ha meg a már kész rántottat használod (mint írtad)akkor lehet: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Ezt próbáld ki, tényleg nagyon finom
Sima panír helyett forgasd kukoricapehelybe.
Mez, mustár, ropi- ezt sütőben kell sütni.
Liszt, tojás, kókuszreszelék összekever, ebbe mártod, majd kisütöd.
Keményítőbe forgatod, majd felvert tojásba és kisütöd.
Diot/mogyorót keversz a morzsába.
Szia#5!
"A panír alatt minden àllat egyenlő."
Ez zseniális. :)
Engedelmeddel ezt terjeszteni fogom...
Bocs, de ha unod, akkor miért készítesz/veszel?
De ha tepsibe téve, ízlés szerint füszerezett tejföllel leöntve, reszelt sajttal megszórva sütöben átsütöd, akkor igencsak más jellegü lesz.
Vagy szintén tepsibe téve ananászkarikákat fektess rá és reszelt sajttal süsd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!