Masnapos rantott hust megeszitek vagy nem?
Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 16:18
1/20 anonim válasza:
Persze hogy megesszük! Nem, majd kidobáljuk!
3/20 anonim válasza:
Nem, de én annyit sütök ki egyszerre, amennyit megeszünk, inkább kevesebbet, és ha kell pár perc alatt lehet a frisset sütni. A bepanírozott hús hűtőben eláll másnapig, fagyóban meg bármeddig.
4/20 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, mi nagyjából egy hétre szoktunk főzni és nem szokott megromlani semmi.
5/20 anonim válasza:
Hát azért az 1 hét sok.
Mi 2 napig megesszük, annyit főzök, vagy lefagyasztom ha sok.
Rántott húst direkt sokat bepanírozok, aznap és másnap frissen sütök belőle, ha sok, lefagyasztom nyersen, mindegyik szelet közé zacskót teszek.
6/20 anonim válasza:
Naná!!! Frissen sült kenyérrel, kovászos ubival. Csak másnaposan finom.
7/20 A kérdező kommentje:
De masnapig a hutobe bepanirozva a panir nem “azik”el rajta??
2018. okt. 2. 16:42
8/20 anonim válasza:
Egy tipp, ha nem szereted hidegen, vagy mikrózottan: az előző napi rántott húst tedd újra forró olajba, süsd át 2-3 perc alatt, ugyanolyan friss lesz, mintha akkor sült volna.
9/20 anonim válasza:
Kollégista voltam 8 évig, az egy hetes rántott húst nyugodtan meg lehet enni, ha végig hűtőben volt.
10/20 anonim válasza:
Közben kérdeztél: forgasd át zsemlemorzsában újra, ha nincs kisütve.
De fő kérdésedre 8-as válaszomban már leírtam, mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!