Psychojoker kérdése:
Piskóta sütés, kérdés?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy rendesen megsül a piskótám, de ha kiveszem a sütőből s kihülés után körbevágom gyakorlatilag darabokra esik az oldala? Beljebb teljesen jó, de az oldala szinte szétmálik darabokra2018. nov. 20. 02:15
1/3 anonim válasza:
Melyik piskota receptet hasznalod? Esetleg probalj ki egy masik piskota receptet (nekem pl a 3x6-os recept valik be [link] -es ezt az alapot egeszitem ki ezzel-azzal, a celtol fuggoen)
Az is lehet, hogy a suto hofoka tul magas, es a szele kiszarad, mire a kozepe megsul. Vagy az is lehet, hogy nyitogatod a suto ajtajat, hogy megnezd, hogy jo-e (de akkor "megfazik" a piskota).
2/3 dornstadter válasza:
Ahogy az egyes is irta, lehet tulsul a szele mire megsul a kozepe is.
Az is lehet, hogy nem kened el egyenletesen es a szele tul vekony a kozepehez kepest, emiatt pedig kiszarad es torik.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hütöd ki teljesen - én este süröm és másnap vágom csak fel.
Másrészt lehet, hogy a késed nem elég éles, és amiatt morzsálja szét a piskótát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!