Hisztaminmentes, vegán, fehérjedús?
Figyelt kérdés
Hisztaminmentes, vegán, fehérjedús élelmiszereket keresek, akinek van tapasztalata, kérem segítsen.
Egy ideig nem ehetek sem állati eredetü élelmiszereket, sem olyasmiket, amiben - nagyobb mennyiségü - hisztamin van, és igazán nem tudom elképzelni, mit is ehetek.
Minden segítséget elöre köszönök.
2018. nov. 14. 17:50
1/5 anonim válasza:
Lépj be a Vegan in Hungary facebook csoportba, biztos sokan tudnak majd ott segíteni neked.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Nem vagyok a facebookon, ezért nem tudok ott keresni, de köszi a tippet.
A második linkben vannak hasznos infók, köszi!
2018. nov. 14. 19:13
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi feherjet ertesz azalatt, hogy "feherjedus". De boven eleg 1g/ttkg. A tobbit a test ugyis atalakitja szenhidratta.
Csak azert irom mert ha netalan tan nem talalnal hisztaminmentes, feherjedus eteleket, akkor sem kell panikolni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a segítséget, ebben igazad van!
2018. nov. 15. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!