A bolti üveges szószokat ti meddig szoktátok felhasználni?
A leírásán az van, hogy 2-3 napon belül fogyasszuk el felbontás után. De én egyedül fogyasztom általában, így nem fogy el 2-3 nap alatt, mert nem akarok minden nap hasonló kaját enni. Nekem legalább 1 hét kellene, hogy elfogyjon, ha minden másnap eszem valamit, amihez ez kell.
Ti szoktátok felbontás után tovább tartani, mint 2-3 nap?
Ilyen paradicsomszószokra, curryre meg hasonlókra gondolok. Én nem szoktam ezeket főzni, csak megmelegetni, és pl. sajtot vagy hasonlót szórok mellé. Így tehát az üvegben tárolom azt, amit nem használtam még fel, mert mindig csak annyit öntök ki belőle, amennyi kell éppen, és nagyon lassan fogy nálam.
Méllyhűtőbe még nem tettem, de lehet, hogy ez a megoldás, hogy egy-egy adagnyit lefagyasztok kis műanyag edényben, és elővszek belőle, ha kell.
Én a maradékot tető nélkül beteszem a mikróba és felforralom. Rácsavarom a tetejét,5 percre fejre állítom, vagy ameddig kihűl(ha elfelejtettem)
Így légmentesen zár, és egy hétig biztosan eláll a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!