Szalonnából melyiket hogy érdemes felhasználni?
Figyelt kérdés
Elég sokféle szalonna kapható (erdélyi, kolozsvári, csécsi, császárszalonna/bacon, csemegeszalonna, stb.). Ezek közül melyiket érdemes például serpenyőben sütni? És melyik az, ami natúr módon (sütés/főzés nélkül) a legjobb?2017. dec. 10. 09:04
1/2 anonim válasza:
Mindegyik jó mindenre.
(Kivéve a paprikásakat talán nem sütném, nehogy megégjen.)
2/2 anonim válasza:
Itt van egy jó cikk róla. Serpenyőben bacont vagy vékonyra szelt kolozsvárit szoktam néha sütni tojással, ezek jó húsosak. Csemege- vagy kenyérszalonnát inkább ételekhez sütök, pl. túróscsuszára apróra vágva, vagy lecsó, harcsapaprikás stb. alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!