Hogy is van ez? Mivel kell kikeverni?
Figyelt kérdés
Egy sütiről lenne szó, kicsit homályos nekem még, hogy mivel kell kikeverni a margarint.
2010. jún. 25. 10:55
1/8 anonim válasza:
a kikevert margarin az, hogy a puha margarint habosra kevered ;)
2/8 anonim válasza:
csomómentesre kell kikeverni a margarint,hogy jó krémes legyen,ehhez kell hozzáadni a többi összetevőt
3/8 anonim válasza:
Vagy csak a margarint kevered habosra,vagy a cukorral együtt.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell hozzás semmi sem?
2010. jún. 25. 11:08
6/8 anonim válasza:
kikevered a margarint magában, majd belekevered a krémet
7/8 anonim válasza:
A receptben azt írták le, hogy elkészíted a krémet, és adagolva hozzákevered a margarinhoz.
A lényeg szerintem: a margarint ugye a hűtőből veszed elő, ami egy nagy kocka. Levágsz belőle annyit,amennyi kell, vagy az egészet szépen önmagában kikevered. Tehát addig kevered, amíg krémszerű lesz, mert csak így tudod belekeverni az elkészített krémet. Majd látod, hogy mennyire felpuhul.
Süss finomat, sok szerencsét:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és remélem tényleg finom lesz...:)
2010. jún. 25. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!