Túrós palacsintához a túrót mivel kell kikeverni, hogy édes legyen?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 17:30
1/12 anonim válasza:
pl cukorral? :)))
vagy édesítőszerrel
esetleg mézzel
meg tejföllel és kaporral
2/12 anonim válasza:
mi vaníliás cukorral és mazsolával,meg egy csepp citromlével szoktuk :) .)
3/12 anonim válasza:
cukorral vagy folyékony / por édesítőszerrel
4/12 A kérdező kommentje:
Van olyan,hogy cukor meg tejföl. De valahol tojást is ír,meg citromlevet...
2011. jún. 22. 17:34
5/12 anonim válasza:
Én tojást nem teszek bele, csak cukrot, vaníliáscukrot és reszelt citromhéjat. Alapból nem csípem a nyers tojásos dolgokat, ilyen melegben pláne nem tenném palacsintába.
6/12 anonim válasza:
En tojast is teszek bele,es nagyon pici sot,hogy ne legyen iztelen,a többi izles dolga cukor mellett,van. cukor,reszelt citromhej,mazsola v. cukor helyett mez....
7/12 anonim válasza:
17.38
akkor teszek bele tojast ha meg lerakomde ha nyersen akkor nem.
8/12 anonim válasza:
cukor, tejföl, citromhéj, egy pici citromlé...esetleg mazsola, de azt én nem szeretem
9/12 anonim válasza:
a tojást én akkor szoktam mikor még a tetejét is lekenem cukros tejföllel és megsütöm sütőben,nem sokáig csak míg átforrósodik.
10/12 anonim válasza:
Tojás, cukor, vaníliáscukor. Ízlés szerint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!