Akik külföldön éltek, mivel helyettesítitek a túrót?
Én Nagy-Britanniában élek ugyan, de itt a Tesco-ban és hasonló helyeken a lengyel részlegen, esetleg kifejezetten lengyel boltokban lehet venni rendes túrót. 250 g-os kiszerelés és lehet venni rendeset és félzsírosat is.
Sztem néz szét jól. Biztos, h te is találsz lengyel boltot, mert ők mindenhol ottvannak. Ott szoktam még mustárt, ropit, savanyúkáposztát és más savanyúságot is venni.
Tényleg, itt is dolgoznak lengyelek. :) De lengyel boltot még nem láttam (eléggé messze élünk a nagyvárosoktól). De rákeresek a neten.
Köszi szépen a tippet!
Igen, a quark az, ami inkább tejfölnek tűnik. De az "hivatalosan" a túró itt.
Megnéztem a lengyel boltot, sajna egy órányi autóúton belül nincs. :(
A ricotta szuper ötlet, köszi! Szeretem is, nem tudom, hogyhogy nem jutott eszembe! :)
a túró is egy sajtféle.
németeknél a friss sajt, frisch käse de ebböl a legtöbb izesített ezért meg kell nézni tényleg natur legyen.
a cottage chees nem hasonlít a mi túronkra de én imádom. kenyérre kenve sokkal jobb is mint a mi túronk. én szépen leszoktam az évek folyamán a túroról, már nem hiányzik, söt már nem is kedvelem csak túrórudit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!