A virslihez kell olajat is használni? Ezt azért kérdezem mert külföldön vagyok, nincs receptkönyvem, s eddig csak egy tésztát csináltam. Vagyis nem nagyon főztem eddig. S most rákényszerültem.
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 23:45
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit szeretnél a virslivel kezdeni. Főtt virslihez semmiképpen se használj, nincs értelme, hagymás sült virslikarikákhoz egy kicsit és teflonban süst, nagyon finom lesz :) Kérdezz és válaszolok!
2/5 anonim válasza:
Ez a hagymás sült virsli hogyan, milyen virsliből készül? Jól hangzik!
3/5 anonim válasza:
Én ha sültkrumpli mellé akarok virslit enni, akkor nem vizbe főzöm, hanem lehúzom a bőrét (ha műanyag) és pár percre a forró olajba dobom - úgy is nagyon finom :)
4/5 anonim válasza:
főzni vízben, sütni zsiradékban,persze műanyaghéj nélkül.
ha egészben sütöd ferdén finoman vagdald be, szépen kinyílik és pirosra sül.oda-vissza is lehet vagdalni, akkor szép recés lesz, nagyon guszta bármelyik.persze karikára vágva is megsütheted.
és tényleg kérdezz bátran segítünk szívesen.
5/5 anonim válasza:
Én ha sütni akarom, akkor hosszában 3 csíkban "vágom fel" és úgy sütöm. Ezzel elkerülöm, hogy esetleg egy mélyebben sikerült vágás nyomán eltörjön sütés közben.
Kérdezz bátran, bármi gondod van, sok tapasztalt háziasszony van közöttünk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!