Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell spenótót csinálni?...

Hogy kell spenótót csinálni? Egyedül vagyok külföldön és fogalmam nincs. Csirke és rízs natur az megy, de semmit nem tudok.19/f

Figyelt kérdés
Spenótot szeretem azt ha lehet írja le aki tudja megköszönném nagyon.Nics sütőm!
2010. dec. 7. 02:32
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 7. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Tedd egy lábosba a spenótot,ha kiolvadt. Önts rá kevés vizet. Sót,fokhagymát tegyél bele. Ha jól felforrt,akkor tejfölösen habard be. Habarás: lisztet csomómentesen keverj el tejföllel,de jobb főzőtejszínnel. A habarást folytonos keveréseel öntsd bele a spenótba,és addig keverd,amíg kellően megsűrűsödik.

Egy csomag mirelit spenóthoz 3-4 kanálnyi liszt kell.

2010. dec. 7. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom ,hogy a lábosban fölforrósítok fél deci étolajat ,ebbe bele rakok 2 evőkanál lisztet ,ezt kevergetve halványbarnára pirítom . Ebbe beleöntöm a fölolvasztott spenótot , megsózom és lehet enni.
2010. dec. 7. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy tejben teszem fel fni a spenótot, 1 liter tej 3 darab 45 dekás fagyasztott spenóthoz elég. Kicsit forralom, sózom, fokhagymázom, majd tejszínnel behabarom. Vagy 2 dl tejszín+ egy kis víz és 3 nagy evőkanál liszt, vagy 3 dl tejszín.
2010. dec. 7. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Világosbarna rántást készítek, belereszelek 3 gerezd fokhagymát picit még pirítom, ráöntöm a kiolvasztott spenótot, felöntöm 0,5 l tejjel, majd vegetával ízesítem.


Tükörtojással a legfinomabb :)

2010. dec. 7. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
jézusom ez bonyorult
2010. dec. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!