Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha felolvasztom a Marika...

Ha felolvasztom a Marika bevonót és rakok hozzá cukrot, finomabb lesz?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Csak édesebb lesz, de ugyanúgy vacak. Ha van valódi kakaópor otthon (nem nesquik és társai), akkor az valódi javulást hoz.
2018. okt. 28. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A cukortól csak édesebb lesz, ha kevés vajat és kakaóport adsz hozzá, akkor talán jobb, de finomabb sohasem lesz.

Sosem használok ilyen tortabevonót, köze nincs a csokoládéhoz.

Bár nem írod mit szeretnél vele készíteni, sütemény tetejére ezt az egyszerű kakaós bevonót javaslom.


4 evőkanál kristálycukor

4 evőkanál kakaópor

4 evőkanál víz

8 dkg vaj

Az összes hozzávalót egy kis edényben állandó keverés mellett felforrósítjuk, amíg a vaj felolvad és ráöntjük a sütemény tetejére és elsimítjuk.

2018. okt. 28. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Régen csemegézni lehetett akár a legtöbb darab táblás csokit . Évek óta maszlagabb lett mind , a bevonó tömény olaj cukor és adalék .
2018. okt. 28. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Cukrosabb lesz, számomra garantáltan sokkal rosszabbá válna, bár anélkül se nyúlnék hozzá (nem tudom, milyen, de a bevonók számomra sosem voltak értelmezhető dolgok. egy olcsó csoki sokkal jobb, de inkább csinálok sajátot rendes zsíros holland kakaóból s egyéb számomra alkalmas anyagokból).
2018. okt. 28. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!