Ha felolvasztom a Marika bevonót és rakok hozzá cukrot, finomabb lesz?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 19:22
1/4 anonim válasza:
Csak édesebb lesz, de ugyanúgy vacak. Ha van valódi kakaópor otthon (nem nesquik és társai), akkor az valódi javulást hoz.
2/4 anonim válasza:
A cukortól csak édesebb lesz, ha kevés vajat és kakaóport adsz hozzá, akkor talán jobb, de finomabb sohasem lesz.
Sosem használok ilyen tortabevonót, köze nincs a csokoládéhoz.
Bár nem írod mit szeretnél vele készíteni, sütemény tetejére ezt az egyszerű kakaós bevonót javaslom.
4 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál kakaópor
4 evőkanál víz
8 dkg vaj
Az összes hozzávalót egy kis edényben állandó keverés mellett felforrósítjuk, amíg a vaj felolvad és ráöntjük a sütemény tetejére és elsimítjuk.
3/4 anonim válasza:
Régen csemegézni lehetett akár a legtöbb darab táblás csokit . Évek óta maszlagabb lett mind , a bevonó tömény olaj cukor és adalék .
4/4 anonim válasza:
Cukrosabb lesz, számomra garantáltan sokkal rosszabbá válna, bár anélkül se nyúlnék hozzá (nem tudom, milyen, de a bevonók számomra sosem voltak értelmezhető dolgok. egy olcsó csoki sokkal jobb, de inkább csinálok sajátot rendes zsíros holland kakaóból s egyéb számomra alkalmas anyagokból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!