A kendermagos a fehér vagy a sárgás tollú tyúkból van finomabb leves?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 22:48
1/3 anonim válasza:
Én nem a tollából, hanem a húsából főzöm a leves. Az meg mind ugyanúgy néz ki.
2/3 gömbicica válasza:
Amelyik szabadtartasu.
A feher inkabb hus fajta.
A masik ketto nekunk elsodlegesen tojotyuk volt.
Mindegyikbol finom a husleves!
3/3 anonim válasza:
Nem a toll színe dönt, hanem az, hogyan nevelkedett.
Amelyik szabad tartásban, kapirgálós módon élt, és kevesebb tápot kapott, inkább búzát-kukoricát-darát-füvet evett, az abból készült leves/pörkölt/sült sokkal ízletesebb.
Amelyiket ketrecben nevelték és kizárólag tápot kapott, teljesen mindegy, melyik fajta az általad felsoroltak közül, az bizony egy gyenge húsú, jellegzetesen ízetlen, gyorsan megfövő kaját ad neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!