Fehér csokit hogy kell felolvasztani?
Két tábla fehér Boci csokit szeretnék felolvasztani egyrészt sütemény díszítéshez és másrészt a krémhez. Hogy csináljam, hogy valóban olvadjon és ne égjen le vagy ne száradjon ki?
(Régen már próbáltam, de akkor nem sikerült. Közvetlen kis lángon kezdett odaégni, ha pedig gőz felett csináltam, inkább száradt, de egyáltalán nem kezdett olvadni.)
Mit csináljak, hogy most sikerüljön?
Mikronk nem egyenletesen melegít,az nem jó sajnos.
2-es (és 3-as)! Írtam kifejtésben, hogy gőz felett is csináltam már, amit írtál, az pont az...
De a FEHÉR csokinál ez nem működik!!!! Te próbáltad már, vagy csak a tejcsoki/tortabevonó olvasztással gondolod azonosnak???
Vajat és egyebet nem tehetek bele csak minimálisat, különben nem lesz jó a krém....
Akinek van ötlete és TAPASZTALATA, szívesen olvasnám! Köszi
Köszi Cukrász! :) MOst bociból volt készlet... :)
Kísérleteztem, de arra jutottam, hogy teljesen megolvasztani ezt nem lehet, akármit is írnak fentebb... Lágyítani tudtam csak, tehát volt amihez jó volt így is. De bevonatnak már nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!